.

.
welcome to http://eykamuncetsblinkblink.blogspot.com . just read and followers kay hunny bunny . so that's all , loveyou . kbai ♥ (:

Terima kasih :)

Wednesday, 27 November 2013

Haii Bloggerrrrrrrrrrrrrrrr :D

Hi Assalammualaikum. Fuhh, dah lama tak update blogger. Berhabuk dah pun blogger ni * Sapu blog * Hahaha, biasa lahh busy sikit bila exam spm ni. Huishh, ni antara hidup dan mati ouhh! Akuu rasa lepas spm ni nak ambil lesen dulu then baru masuk plkn. Aku dapat plkn okayy --' Sakit hati tapi takpe, dapat sijil * insya,Allah * :3 Okayy, nak cakap sikit, emm, paper math hari tu rasa macam nak menangis je bila tak boleh buat. Tak tahu lah senang ke susah sebab aku memang bodoh math. Bukan tak belajar, benda yang aku belajar pun, tak masuk dalam kepala otak. Asal uh? Hmm, aku text abah cakap yang aku tak boleh target math and takut kecewakan harapan abah dengan ummi. Tapi abah tak kesah. Hmm, aku teringin nak buat mak bapak aku bangga dengan aku tapi aku rasa cita-cita aku tak kesampaian. Aku boleh rasa and bau markah aku berapa. Haihh, aku rasa cacat result aku nanti ouhh. Macam mana nak dapat iphone nii? Hihi, kalau dapat 1A, dapat iphone. Yippy! :D Hmm aku tak dapat A kot, mana lahh tahuu. Hm, mengeletar lutut ni nak tunggu result keluar nanti. Takut nyaaa! Dapat result nanti, aku nak sorok! Kat rumah baru aku tengok! Haihh serammm ni kenapaa :'( Sebab aku bodoh, aku memang tak pandai. Perdagangan tadi banyak benda yang aku baca tu, masuk tapi aku LUPA! Ya'Allah, aku ni banyak mencarut ke sampai lupa? Hmm, mybe ni balasan kot. Hm, redha jelahh dengan keputusan yang aku dapat nanti and aku hope sangat-sangat aku tak kecewakan perasaan ummi dengan abah ouh :'(



--> Okayy, ni buka topic lain pulakk :3  
Masa tinggal lagi sehari je sebelum aku melangkah blah dari hostel and sekolah ni. Ya'Allah I will miss this school and YOU! Aku risau sangat nak tinggalkan dia. Lepas ni aku dah kena balik KL dah. So lepas ni tak dapat nak jumpa dahh. Tadi Tadi Tadi dia spend time dengan aku. Hee, aku rindu dia sangat and aku rindu dia yang dulu. I love when you smile and laugh. This is not the last time I saw you smile and laugh. I'll see you smile and laugh in the picture when I miss you. I will cherish our time is short to get more wonderful memories before we separated. I love you very much and only God knows recluse I love you. Please do not ever forget me indefinitely. If we have a soul mate, I'll take care of you how I take care of myself. I will pray that You're my soul mate to jannah. I love you bie. 8month 1weeks 3days :')

Thursday, 17 October 2013

beby boo


Happy Anniversary 7month sayanggg :* 
Saya hope sangat relay kita ni mampu bertahan until jannah. Walaupun kita banyak tempuh dugaan yang datang, kita tetap pertahankan relay kita. Saya sayang awak macam anak kucing yang saya jaga dari kechik. *Hello, saya lagi sayang kucing lebih dari manusia k :*

Monday, 12 August 2013

Feel Eid this year ^___________________^


Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Rahman's Family ! :3
--> Maaf lah cause baru hari ni update blogger. Seronok sangat beraya sampai tak ingat apa-apa dahh. Haha, tahun ni meriah jugaa dari tahun lepas cause ramai cousin yang balik even tak banyak dapat duit raya. Yelahh, aku pun kena lah terima yang aku ni dahh besauu. Haha, newayy 9 august hari tuu birthday aku. Ehh aku show off ehh? Haha, heran pulak? Lantokkkkkkk ~ Ramai wish kat phone and kat fb. Haha, thanks much kawan. Tapi sedih nyaa parents aku boleh lupa birthday aku :'( Nanges aku bhaii. Haha macam bodoh je nangis kan? Padahal dah besau dah. Okayy tahun ni raya perakk. Perak 4hari then baru raya sungkai rumah mama. Hee, best sebab ada abang. Kalau abang takde, memang tunggul ah aku kat rumah tuu .




Then bila raya ofcourse lahh ada salam-salam right? Bila semua dah selesai salam, aku yang terAKHIR -.- memang shit ahh jawab nyaa. Dah janji dah sebenarnyaa tak nak nanges bila salam abah and ummi nanti cause takut makeup cair. HAHA. Tapi bila dosa dah bergelimpangan, mesti hati mengenangkannya hingga jatuh lah air mataa. Cehh sastera bhaii. Hahah, kesohhhhhhhh? Hope sangat ummi and abah dapat ampunkan dosa aku dari aku kecil sampai aku matii. Hmm, bab sedih pulak dahh -.- apa ahh dohh ngarut. Haha. okayy, then after this aku bergambar pulaa dekat luarr :3


Ohh yaa, lupa nakk cakap. Emm, ummi ada beli kereta baru. Honda Civic Black. Ya'Allah aku tak tahuu pun yang ummi beli. Balik je dari asrama, tetiba ada kereta kat depan rumah. Tuah Tuah ^____________^ Bersyukur Alhamdulillah. Dapatlahh naik kereta baru raya tahun ni :)
 

 Okayy, this is my little brother. Comel diaa cause asyik pegang je kuih raya tuu. Sedapp mybe. Aku tengok punn dah terliur. Haha, act kuih dalam bekas tu aku yang susun. Haha, show off. Tak boleh ke? Haha, duit raya takdo. Kuih jee ada. Duit raya habis kat mercunnn jee. Mercun pula masuk angin, memang shit ahh kan. Dah lahh mahal. Siut jee, nasib tu duit cousin. Haha, mercun aku terbaik! angin sikit pun tak masuk. Hahah, janji malam raya best cause merempit dengan cousin sampai masuk semak. HAHA, bonggok. Nasib ahh polis takdo. Kalau tak, masing-masing dah kelam kabut. jiran sebelah kampung bakar mercun dass 100 pulakkk bhaiii. Haha, tayah nak donggak-donggak intai bunga api kat mana dahh. Buka tingkap je dah ada bunga api atas kepala. Haha, cun habis ahh. Best raya tahunn nii :3

Lepas je main mercun and overnight, masing-masing terbungkang sampai tengahari. Haha, penat punya pasal sampai tak fikir dah kena membebel. Haha, sweet jee abang-abang kita tidur nii. Mandi pukul 2 pulak enn. Haha, punya lama tidur. Malam-malam lain punn macam ni jugaaa. Haha, tapi dah masak kena membebel cause bangun lambat :3


Haha, angah ! My lovely cousin yang satu kepala, yang satu jiwa, yang satu hati, yang satu perut, yang satu badan dengan aku. Haha, aku sayang dia lebihh. Act ada lagi sorang and he name is daus. Tapi mamat tu lambat balik kampung pulak. Haha, daus! Jangan jealous ehh ehh? Haha, bonggok. Yang penting aku sayang korang. SAMA RATA ! Takde terlebih sikit ke, takde! SAMA RATA! Hee, okay lahh. Sampai di sini sahaja. Kang ada cerita baru, lain hari update okayy? Bye, Assalammualaikum semuaaaaaaaaaaaa ^_____________^

Tuesday, 18 June 2013


iloveyou :*

Friday, 31 May 2013


17 March 2013 - Mohammad Amir Sahidan Bin Hamdan :*

Dear EX ? dia bahagia dengan awak sayangg . so saya akan tunggu awak selagi saya kuat :')
i never forget you and everything about us . i always love you and i miss you :'(












FINALLY ! SHE TOLD ME THAT SHE LOVE IZZAH ! HMM ;')

Thursday, 30 May 2013

Air mata :')


Assalammualaikumm , heyy dear ex . 
--> Saya tahu awak dah sayang izzah . Hmm , sokayy lahh . Izzah terbaik untuk awak . So mean kau dah tak ada niat untuk get back balik . It's okayy . Akuu tak menyesal pun break dengan kau cause aku tahuu kau akan ada pengganti aku . So ini ahh masa yang aku tunggu . Maaf , aku takde niat punn nak kacau kau dengan izzah . Hmm ya'Allah . aku tak tahu apa perasaan aku sekarang nii . Wehh , aku jealous . Serious . Hmm , aku stalk kau wehh . Menangis aku bila kau tweet pasal izzah . Hmm , aku takde hak nak halang . Dah itu hak kauu . Izzah will be yours . Hmm , aku nak cakap thanks for everything . Aku just nak cakap yang aku sayang kau lagi . Aku sayang kau sangat-sangat . Tapi aku tak nak saiko kau macam ex kau buat kat kauuu . It's okayy , aku okayy . Takpe aku dah besar :'D Aku harap sangat ini last aku update pasal kauu . Aku tak boleh update blog pasal kau lagi bila kau dah taken okayy ? Aku sebenarnyaa sayang relay kita 2 years . Tapii dah takde harapan lagi dahh . Semenjak kau takde , phone aku dah krikk krikk . Hmm , aku rinduu kau . EX ? aku doakan kau dengan izzah bahagia . Aku ingat nak tebus dosa aku dengan cara nak get back . Tapi bila aku tengok izzah dah berjaya tarik kau untuk sayang dia , aku mengalah . Maaf , aku tak kuat . Hmm , aku memang lemah , lembik . Sebab aku tak nak rosak kan relay korang . Masa kita skype , kau wechat dengan izzah . Ouchh sweet nyaaaaaa sampai kau tersenyum sorang-sorang . Akuu jatuh tengok bahagia dengan izzah . Okay aku jujur start sini . Aku nak kauu bahagia dengan aku jea , tak nak orang lain . Aku nak kauu manja dengan aku jea , tak nak orang lain . Tapi kau dah jadi hak milik orang lain . Aku tak nak rosak kan relay korang . Jaga lah izzah macam mana kau jaga aku dulu okayy ? Ingat taww , aku kat sini always fikir pasal kauuu . Andd andd kau jangan fikir apa-apa pun pasal aku and kenangan . Fikir izzah jea taww taww ! :'D aku tak akan berhenti menangis kalau fikir pasal kauu . Hmm , hidup lahh bahagia tanpa saya sayanggg . Dahh lama awak kena tinggal dengan saya . So ini lahh masa nyaaa awak bahagia kan diri awak dengan izzah . Akuu akan try jugak untuk lupakan kauu . Aku tahu  sangat yang kau tak akan sayang aku balik . Aku tahuu wehh . Kau bukan hak aku lagi . izzah hak kauu . so jaga dia baik-baik . 28/6 ni kau first date dengan dia kann ? Sweet sweet taww ! Hee :'D mesti manja . And mesti korang lagi manja dari kita duluu . Aku terlampau rindu kan kita dulu , sorry kayy ? Hmm , kau pun dah suruh aku pergi kat amir . Akuu kena move on . Aku kena stop fikir pasal kau ! Aku kena buang everything about kau ! Hmm , tapi aku tak bolehh . Aku tak kuatt . Hmm , jangan simpan gambar kita , gambar aku , voice aku , everything about aku kau kena buang . Please jangan bagi izzah kecewa . Kau sayang dia right ? Pleaseee . Hmm , akuu tahuu aku pilih amir dari kauu . Aku pilih je wehh . Tapi hati aku still ada kauu . Dah lahh , aku tak nak jadi SS dahh . Cukup lahh sampai sini . Ingat , aku always doakan kauu dengan izzah . Aku tak akan stalk kau dengan izzah lagi . Perit wehh ! Har Har Har :'D Aku tak akan ingat kau lagi dah ! Hmm , cakap jelahh mampu . Buat nyaa 3 tahun lagi kot . Selagi kau single , aku update blog ni pasal kauu . Tapi kalau kau dah taken , maaf :'/ So cepat-cepat lahh couple dengan izzah . Izzah tunggu kauu wehh . Tak baik buat dia tertunggu-tunggu . Ouhh yaa , cakap dekat nina ' gf kau nanti akan menyesal tinggalkan kau and dia akan cari kau balik untuk get back balik dengan kau :') ' taww taww ! Hmm aku tak akan stop fikir pasal kauu okay ? Ehh sampai sini jelahh . Berjurai-jurai air mata aku jatuh nii . Dah bengkak dahh mata nii . Haha :'D So , have a nice day with izzah ! Izzah will be yours . Hmm , take care yea ? Byeee assalammualaikum :')

?

HMM , AKU NAK GET BACK BALIK TAPIIIIIIIIIIIII .. :'(