.

.
welcome to http://eykamuncetsblinkblink.blogspot.com . just read and followers kay hunny bunny . so that's all , loveyou . kbai ♥ (:

Terima kasih :)

Monday, 12 August 2013

Feel Eid this year ^___________________^


Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Rahman's Family ! :3
--> Maaf lah cause baru hari ni update blogger. Seronok sangat beraya sampai tak ingat apa-apa dahh. Haha, tahun ni meriah jugaa dari tahun lepas cause ramai cousin yang balik even tak banyak dapat duit raya. Yelahh, aku pun kena lah terima yang aku ni dahh besauu. Haha, newayy 9 august hari tuu birthday aku. Ehh aku show off ehh? Haha, heran pulak? Lantokkkkkkk ~ Ramai wish kat phone and kat fb. Haha, thanks much kawan. Tapi sedih nyaa parents aku boleh lupa birthday aku :'( Nanges aku bhaii. Haha macam bodoh je nangis kan? Padahal dah besau dah. Okayy tahun ni raya perakk. Perak 4hari then baru raya sungkai rumah mama. Hee, best sebab ada abang. Kalau abang takde, memang tunggul ah aku kat rumah tuu .




Then bila raya ofcourse lahh ada salam-salam right? Bila semua dah selesai salam, aku yang terAKHIR -.- memang shit ahh jawab nyaa. Dah janji dah sebenarnyaa tak nak nanges bila salam abah and ummi nanti cause takut makeup cair. HAHA. Tapi bila dosa dah bergelimpangan, mesti hati mengenangkannya hingga jatuh lah air mataa. Cehh sastera bhaii. Hahah, kesohhhhhhhh? Hope sangat ummi and abah dapat ampunkan dosa aku dari aku kecil sampai aku matii. Hmm, bab sedih pulak dahh -.- apa ahh dohh ngarut. Haha. okayy, then after this aku bergambar pulaa dekat luarr :3


Ohh yaa, lupa nakk cakap. Emm, ummi ada beli kereta baru. Honda Civic Black. Ya'Allah aku tak tahuu pun yang ummi beli. Balik je dari asrama, tetiba ada kereta kat depan rumah. Tuah Tuah ^____________^ Bersyukur Alhamdulillah. Dapatlahh naik kereta baru raya tahun ni :)
 

 Okayy, this is my little brother. Comel diaa cause asyik pegang je kuih raya tuu. Sedapp mybe. Aku tengok punn dah terliur. Haha, act kuih dalam bekas tu aku yang susun. Haha, show off. Tak boleh ke? Haha, duit raya takdo. Kuih jee ada. Duit raya habis kat mercunnn jee. Mercun pula masuk angin, memang shit ahh kan. Dah lahh mahal. Siut jee, nasib tu duit cousin. Haha, mercun aku terbaik! angin sikit pun tak masuk. Hahah, janji malam raya best cause merempit dengan cousin sampai masuk semak. HAHA, bonggok. Nasib ahh polis takdo. Kalau tak, masing-masing dah kelam kabut. jiran sebelah kampung bakar mercun dass 100 pulakkk bhaiii. Haha, tayah nak donggak-donggak intai bunga api kat mana dahh. Buka tingkap je dah ada bunga api atas kepala. Haha, cun habis ahh. Best raya tahunn nii :3

Lepas je main mercun and overnight, masing-masing terbungkang sampai tengahari. Haha, penat punya pasal sampai tak fikir dah kena membebel. Haha, sweet jee abang-abang kita tidur nii. Mandi pukul 2 pulak enn. Haha, punya lama tidur. Malam-malam lain punn macam ni jugaaa. Haha, tapi dah masak kena membebel cause bangun lambat :3


Haha, angah ! My lovely cousin yang satu kepala, yang satu jiwa, yang satu hati, yang satu perut, yang satu badan dengan aku. Haha, aku sayang dia lebihh. Act ada lagi sorang and he name is daus. Tapi mamat tu lambat balik kampung pulak. Haha, daus! Jangan jealous ehh ehh? Haha, bonggok. Yang penting aku sayang korang. SAMA RATA ! Takde terlebih sikit ke, takde! SAMA RATA! Hee, okay lahh. Sampai di sini sahaja. Kang ada cerita baru, lain hari update okayy? Bye, Assalammualaikum semuaaaaaaaaaaaa ^_____________^