.

.
welcome to http://eykamuncetsblinkblink.blogspot.com . just read and followers kay hunny bunny . so that's all , loveyou . kbai ♥ (:

Terima kasih :)

Thursday, 30 May 2013

Air mata :')


Assalammualaikumm , heyy dear ex . 
--> Saya tahu awak dah sayang izzah . Hmm , sokayy lahh . Izzah terbaik untuk awak . So mean kau dah tak ada niat untuk get back balik . It's okayy . Akuu tak menyesal pun break dengan kau cause aku tahuu kau akan ada pengganti aku . So ini ahh masa yang aku tunggu . Maaf , aku takde niat punn nak kacau kau dengan izzah . Hmm ya'Allah . aku tak tahu apa perasaan aku sekarang nii . Wehh , aku jealous . Serious . Hmm , aku stalk kau wehh . Menangis aku bila kau tweet pasal izzah . Hmm , aku takde hak nak halang . Dah itu hak kauu . Izzah will be yours . Hmm , aku nak cakap thanks for everything . Aku just nak cakap yang aku sayang kau lagi . Aku sayang kau sangat-sangat . Tapi aku tak nak saiko kau macam ex kau buat kat kauuu . It's okayy , aku okayy . Takpe aku dah besar :'D Aku harap sangat ini last aku update pasal kauu . Aku tak boleh update blog pasal kau lagi bila kau dah taken okayy ? Aku sebenarnyaa sayang relay kita 2 years . Tapii dah takde harapan lagi dahh . Semenjak kau takde , phone aku dah krikk krikk . Hmm , aku rinduu kau . EX ? aku doakan kau dengan izzah bahagia . Aku ingat nak tebus dosa aku dengan cara nak get back . Tapi bila aku tengok izzah dah berjaya tarik kau untuk sayang dia , aku mengalah . Maaf , aku tak kuat . Hmm , aku memang lemah , lembik . Sebab aku tak nak rosak kan relay korang . Masa kita skype , kau wechat dengan izzah . Ouchh sweet nyaaaaaa sampai kau tersenyum sorang-sorang . Akuu jatuh tengok bahagia dengan izzah . Okay aku jujur start sini . Aku nak kauu bahagia dengan aku jea , tak nak orang lain . Aku nak kauu manja dengan aku jea , tak nak orang lain . Tapi kau dah jadi hak milik orang lain . Aku tak nak rosak kan relay korang . Jaga lah izzah macam mana kau jaga aku dulu okayy ? Ingat taww , aku kat sini always fikir pasal kauuu . Andd andd kau jangan fikir apa-apa pun pasal aku and kenangan . Fikir izzah jea taww taww ! :'D aku tak akan berhenti menangis kalau fikir pasal kauu . Hmm , hidup lahh bahagia tanpa saya sayanggg . Dahh lama awak kena tinggal dengan saya . So ini lahh masa nyaaa awak bahagia kan diri awak dengan izzah . Akuu akan try jugak untuk lupakan kauu . Aku tahu  sangat yang kau tak akan sayang aku balik . Aku tahuu wehh . Kau bukan hak aku lagi . izzah hak kauu . so jaga dia baik-baik . 28/6 ni kau first date dengan dia kann ? Sweet sweet taww ! Hee :'D mesti manja . And mesti korang lagi manja dari kita duluu . Aku terlampau rindu kan kita dulu , sorry kayy ? Hmm , kau pun dah suruh aku pergi kat amir . Akuu kena move on . Aku kena stop fikir pasal kau ! Aku kena buang everything about kau ! Hmm , tapi aku tak bolehh . Aku tak kuatt . Hmm , jangan simpan gambar kita , gambar aku , voice aku , everything about aku kau kena buang . Please jangan bagi izzah kecewa . Kau sayang dia right ? Pleaseee . Hmm , akuu tahuu aku pilih amir dari kauu . Aku pilih je wehh . Tapi hati aku still ada kauu . Dah lahh , aku tak nak jadi SS dahh . Cukup lahh sampai sini . Ingat , aku always doakan kauu dengan izzah . Aku tak akan stalk kau dengan izzah lagi . Perit wehh ! Har Har Har :'D Aku tak akan ingat kau lagi dah ! Hmm , cakap jelahh mampu . Buat nyaa 3 tahun lagi kot . Selagi kau single , aku update blog ni pasal kauu . Tapi kalau kau dah taken , maaf :'/ So cepat-cepat lahh couple dengan izzah . Izzah tunggu kauu wehh . Tak baik buat dia tertunggu-tunggu . Ouhh yaa , cakap dekat nina ' gf kau nanti akan menyesal tinggalkan kau and dia akan cari kau balik untuk get back balik dengan kau :') ' taww taww ! Hmm aku tak akan stop fikir pasal kauu okay ? Ehh sampai sini jelahh . Berjurai-jurai air mata aku jatuh nii . Dah bengkak dahh mata nii . Haha :'D So , have a nice day with izzah ! Izzah will be yours . Hmm , take care yea ? Byeee assalammualaikum :')