.

.
welcome to http://eykamuncetsblinkblink.blogspot.com . just read and followers kay hunny bunny . so that's all , loveyou . kbai ♥ (:

Terima kasih :)

Friday, 4 July 2014

nothing to update.

wahh, lama dah tak update blogger. berhabuk nyaaa * sapu * hihi okay. sihat? alhamdulillah owner ni pun sihat. tapi tulah. lama sangat tak update, bulan puasa ni juga lah free nak update. hihi. aku sekarang busy, yelah dah sambung belajar kan. course yang aku ambil ni berat lah juga tapi aku try bawa sampai habis sem 5. insya'allah. sekarang aku fikir belajar tapi pergi kelas malas ya'rabbi. haha, madam aku sampai cari aku kat rumah suruh pergi class. bila ingat balik macam kelakar pun ada juga. haha sayang juga madam kat aku. cehh, okay now I want talk about you, you and you. siapa? entah, jodoh kot. ahahaha belajar tak habis ada hati nak cakap pasal jodoh. eh biar lah, itu baru dinama kan life. lifeless -.- haha lol. aku tak kisah siapa jodoh aku. yang penting datang dengan cara halal. aku dah banyak sangat dosa ni. jap jap, apahal sampai kesini pula? * tutup mulut * hahahahahaha dahh diam, jangan malukan aku. ouh yaa lupa, aku belajar kat kolej teknologi timur sepang sampai sem 4 then baru pindah cyberjaya university bila sem 5. emm best nyaa. tak sabar nak buat mak bapak aku bangga ada anak macam aku walaupun sesetan aku ni. insya'allah course yang aku ambil ni boleh bawa sampai aku jadi doctor. insya'allah lah. mana lah tahu kan allah nak tunjuk rezeki aku yang akan datang. lepas tu aku nak ambil degree kat indon atau india. tak kisah lah mana mana. tempat teruk tapi belajar punya pasal, aku sanggup. mana tahu duit titik peluh aku nanti boleh bawa mak ayah aku pergi makkah. mesti diaorang teringin, insya'allah lah. lepas tu nanti boleh lah aku cari jodoh kat mana mana pun. haha janji tak nak india atau indon. teruk sangat dah tu. hahahaha. mana tahu kahwin dengan mat salleh. haha mat salleh kau jahh. hahaha mana lah tahu kan. allah yang menentukan. nanti nak kerja kat singapore. banyak peluang kerja tapi aku pilih singapore, sebab entah. aku teringin nak kesana. cerah lah sikit masa depan kalau aku duduk sana, hahaha apa aku mengarut ni ya'allah. teruk nya kau ni eyka -.- okay stop, please be serious. aku serious ni. haha okay lah, mybe tu je kot yang aku nak cerita. enough for today, esok balik kampung! yeayy! hahahaha! 

P/s : Paramedic Students